Ρολά Ασφαλείας

 
Η εταιρία Ρολά Ασφαλείας Κουτσοσταύρος Αλέξανδρος με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία πάνω στην τοποθέτηση - εγκατάσταση και επισκευή ρολών ασφαλείας.

Κατά την τοποθέτηση - εγκατάσταση ρολών, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα λειτουργικότητας και αισθητικής (πάντα με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας), ενώ το έμπειρο προσωπικό μας λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, εξασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ακόμη, για οποιουδήποτε τύπου πρόβλημα αντιμετωπίσετε, πραγματοποιούμε επισκευή ρολών, άμεσα, υπεύθυνα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.
 

Τι είναι τα δικτυωτά ρολά;

 
Τα δικτυωτά ρολά είναι ο πιο κλασικός αλλά και ο πιο δημοφιλής τύπος ρολών που υπάρχει. Τα ρολά αυτού του τύπου αποτελούνται από μεταλλικές «βέργες» οι οποίες πλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μεταλλικό πλέγμα. Τα ανοίγματα αυτού του πλέγματος ονομάζονται συνήθως μάτια και το μέγεθος τους μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος όσον αφορά την επιθυμητή ασφάλεια και ορατότητα. Σε γενικές γραμμές, τα εν λόγω ρολά προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα στη βιτρίνα και το κατάστημα, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια.
 

Πλεονεκτήματα

 
 
 
 
 
Δεν κρύβουν την βιτρίνα
 
 
 
 
 
 
 
 
Η βιτρίνα φαίνεται καθαρή απο απόσταση
 
 
 
 
 
 
 
 
Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από τα ρολά τύπου λαμαρίνας ή τα διάτρητα
 
 
 
 
 
 
 
 
Διατίθενται πάντα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων
 
 
 
 
 
 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μικρό Μάτι

 
Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 7 cm x 5 cm και προστατεύει κυρίως χρυσοχοεία ή σε καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα.
 
Μικρό Μάτι
 
 
 

Μεσαίο Μάτι

 
Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 11 cm x 10 cm και προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.
 
Μικρό Μάτι
 
 
 

Μεγάλο Μάτι

 
Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 17cm x 11.5 cm και προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους με σχετικά μεγάλου μεγέθους εμπορεύματα να προβάλονται πίσω από το μέγεθος του ρολλού.
 
Μικρό Μάτι
 
 
 
 

Διάτρητα ρολά ασφαλείας

 
Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας είναι τα πιο κατάλληλα για καταστήματα που επιθυμούν προβολή σε συνδυασμό με ασφάλεια σε οικίες και σε χώρους που υπάρχει εξαερισμός. Δεν συστήνονται σε παραθαλάσσιες περιοχές ή σε μέρη δίπλα στη θάλασσα γιατί λόγω της διάτρησης-τρυπήματος είναι πιο ευπαθή στη διάβρωση. Προσοχή θα πρέπει να δίνεται επίσης από τον ιδιοκτήτη στον καλό φωτισμό εσωτερικά του καταστήματος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φαίνεται το ρόλο και όχι ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος.
 

Πλεονεκτήματα

 
Το πλεονέκτημα των διάτρητων ρολών αυτών είναι η μεγάλη ασφάλεια που προσφέρουν. Όχι μόνο προστατεύουν από τους κλέφτες και τους διαρρήκτες, αλλά προσφέρουν και προστασία από πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα που μπορούν να εκτοξευθούν σε κάποια βιτρίνα είτε για να κάνουν πλιάτσικο είτε απλά επειδή γίνονται επεισόδια. Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των διάτρητων ρολών είναι το γεγονός ότι παρέχουν και αρκετά μεγάλη ορατότητα στη βιτρίνα, η οποία όμως δεν είναι «τέλεια».
 
 
 
Η επιχείρησή μας, Ρολά Ασφαλείας Κουτσοσταύρος Αλέξανδρος, βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας.
Ρωτήστε μας κάθε σας απορία, συζητήστε μαζί μας κάθε πρόβλημα ή ανάγκη σας και η έμπειρη ομάδα μας θα είναι δίπλα σας, προτείνοντάς σας τις κατάλληλες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας!
 
 
 
 

Ο ιδανικός συνεργάτης για το έξυπνο σπίτι σας :

 
 
 
SOMFY
 
 
 
 
Τα Έργα μας