Μηχανισμοί

 

Μοτέρ παντός τύπου για ρολά, γκαραζόπορτες, συρρόμενες πόρτες

 
Τα μοτέρ ρολών είναι ειδικά σχεδιασμένα μοτέρ τα οποία τοποθετούνται σε συστήματα ρολών ασφαλείας και αναλαμβάνουν το ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο τους. Τα μοτέρ αυτά τοποθετούνται είτε στο πλάι του μηχανισμού ανοίγματος, είτε στο κέντρο του είτε και χωνευτά. Μένουν σχεδόν πάντα αθέατα κι έτσι δεν επηρεάζεται η αισθητική των ρολών.

Τα μοτέρ μπορούν να τοποθετηθούν είτε κατά τη πρώτη τοποθέτηση των ρολών, είτε και σε ήδη τοποθετημένα ρολά. Εννοείται ότι η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική, αφού τα ρολά θα σχεδιαστούν εξ αρχής ως «αυτόματα», αλλά και η δεύτερη δεν αποτελεί πρόβλημα για έμπειρους τεχνικούς και συνεργεία.
 

Συντήρηση – Service

 
Τα μοτέρ – όπως και όλα τα μοτέρ – έχουν αρκετά κινητά μέρη, γι’ αυτό και χρήζουν κάποιας ιδιαίτερης προσοχής. Θα πρέπει να λιπαίνονται τακτικά αλλά και να καθαρίζονται από σκουπιδάκια και άλλα πράγματα που μπορεί να «τρυπώσουν» στο μηχανισμό και να προκαλέσουν βλάβες και άλλα προβλήματα.
Επιπλέον, επειδή είναι καλύτερο να προλαμβάνει κανείς τα προβλήματα από το να τα θεραπεύει, θα πρέπει να γίνεται κάθε έναν ή δύο χρόνια έλεγχος του μοτέρ από τεχνικό και service για να προληφθούν προβλήματα και ζημιές.
 
 
 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε εμάς θα βρείτε:
 
 
 
 
Τοποθέτηση Μοτέρ
 
 
 
Πιστοποίηση από τη SOMFY
 
 
 
 
 
Επισκευή Μοτέρ
 
 
 
 
 
 

Ο ιδανικός συνεργάτης για το έξυπνο σπίτι σας :

 
 
 
SOMFY
 
 
 
 
Τα Έργα μας